Apple

Btech Üvegfólia iPhone X/XS kijelzővédő fólia

3900064

Növeld iPhone X/XS okostelefonod élettartamát átlátszó Üvegfóliával*!Ez az újdonság 9H-s felületi keménységgel bír, ami csak egyel kevesebb, mint a gyémánté. Strapabíró és láthatatlan védelemmel óvja a legújabb szériás okostelefonod érintőképernyőjét.

Bővebb leírás

2 490 Ft‎

Egyéb infó

Főbb jellemzői: vízlepergető robbanásbiztos: nem törik darabokra nagyfokú sérülés esetén 9H felületi keménység speciális nanotechnológiás eljárás során oleofobikus bevonattal látták el: zsírtaszító felületet biztosít, így megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását ultra vékony: 0,22 mm teljesen átlátszó: véd a káros kék fénytől, így megelőzi a szem károsodását (myopia) edzett üvegből készült könnyen felhelyezhető: automatikus tapadás, nem hagy nyomot és nem korrodálódik

(pl. ujjon) keletkezett sérülések (vágások) kockázatát nagyfokú érintési érzékenység * A termék védelmet nyújt a karcolások, ütések ellen, nagyobb behatástól viszont összetörhet. A termék használata során a telefon kijelzőjén esetlegesen fellépő sérülésekért a forgalmazó felelősséget nem vállal.

24 other products in the same category: