A Btech Magyarország Kft. 1993 óta van jelen töretlenül a magyar piacon. A cég tevékenysége két fő szálon fut: óra nagykereskedelemmel valamint telekommunikációs és elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik.

Kezdetben a Btech fő profilja számoló- és szótárgépek magyarországi importálása volt. A termékeket elkezdte saját márkanév alatt gyártatni, ma már közel 30 ázsiai gyártó céggel működik együtt. Az elmúlt években további elektronikai termékcsoportokkal bővült kínálata (fali órák, bluetooth kihangosítók és kiegészítők, telefonok, dect telefonok, VOIP telefonok, walkie-talkie-k, autós kamerák, okosórák, okostelefonok, drónok, PC, Xbox és PlayStation játékok és kiegészítők). Jelenleg beszállítója több hipermarketnek és elektronikai üzletláncnak (Auchan, Media Markt, Tesco).

Vezető szerepet tölt be a kiskereskedelem olyan területein, mint a telekommunikációs eszközök, telefon kiegészítők, számológépek, walkie-talkie-k.

Egy 26 éve eredményesen működő, hazai tulajdonban lévő vállalkozás tagja lehetsz, ami biztosítja számodra munkavállalóként a stabil hátteret, hogy te nyugodtan, mindig a legjobbadat hozva dolgozhass!

Fiatal, lendületes csapatunk nyitott az új emberek megismerésére, befogadására, így már az első napjaid is kellemesen telnek majd! Önálló, magabiztos munkaerőre van szükségünk mihamarabb, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy gyorsan beletanulj a feladataidba, és minél előbb felelősségteljesen végezhesd munkádat.

Folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk szakmai fejlődésedet, hogy Te is és persze ezáltal mi is egyre többet és többet profitálhassunk képességeidből.

Aktuális álláslehetőségeinkért kattints ide: