STAR WARS KARÓRÁK  NYEREMÉNYJÁTÉK játékszabályzat 

A játék szervezője

A játék szervezője a Btech Kft. (továbbiakban Szervező).

Részvételi feltételek

A játékban részt vehet minden magyarországi címmel rendelkező, 18. életévet betöltött természetes személy (továbbiakban Játékos), aki

  •                   a Btech Kft. Facebook oldalán válaszol a feltett kérdésre.
  •                   a részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító munkatársai és azok közeli hozzátartozói.

A játék időtartama

A játék időtartama 2018.03.06.-2018. 03.25.

Nyeremények és sorsolás

A játékban részt vevő Játékosok között 1 nyertes kerül kisorsolásra 2018. március 26-án. 
Nyeremény: Egy Star Wars hátizsák+ Star wars füzet

A nyertesek véletlenszerű sorsolása online sorsoló programmal történik. Amennyiben egy nyertes nem veszi át a nyereményét, pótnyertes kerül kisorsolásra. 

A nyertes értesítése

A nyertes nevét a Btech Facebook oldalán a Szervező a sorsolást követően, egy külön Facebook bejegyzésben teszi közzé. A nyertest a Szervező privát üzenetben értesíti. Az a nyertes, aki nem jelentkezik az üzenetben megjelölt határidőig, a nyereményre való jogosultságát elveszti.

A nyeremények átvétele

A nyeremény átvételére két lehetőség van, melyről a Szervező Facebook üzenetben tájékoztatja a nyerteseket: 1. Személyesen Budapesten lehet átvenni a Btech központi irodájában.(1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 56/b.) 2,. Postai kiküldés Magyarországon belül

Adatvédelem

A nyereményjátékokkal kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. A nyereményjátékban résztvevő játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező és lebonyolító, mint adatfeldolgozó a személyes adataikat (teljes név, e-mail cím) abból a célból kezelje és dolgozza fel, hogy a nyereményjáték nyertesét megállapítsa és értesítse, illetve nyertesség esetén a rajongói oldalon a nyertes nevét nyilvánosságra hozza. A nyertes további adatait (lakcím, telefonszám) kizárólag a nyeremény eljuttatása céljából kezeli és dolgozza fel.

A megadott adatok kezelője a szervező (Btech Kft. ) mint adatkezelő.

Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a nyereményjátékban résztvevő játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: info[kukac]btech[pont]hu címen.

Adatkezelési nyilvántartási szám: kérvényezése folyamatban

Vegyes rendelkezések A Facebook semmilyen formában nem vesz részt a promócióban. A nyertesek a válasz beküldésével a jelen szabályzatot elfogadják és hozzájárulnak, hogy a Szervező nevüket közzé tegye Facebook oldalán.

2018.03.06. Budapest